FONTOS Kiszivárgott Donald Trump súlyos terve - Ez Magyarországot is érintené
 
Előfizetői tartalom

Big Data képzés indul Magyarországon

MTI
Az üzleti élet és a munkaerőpiac várható változásaira készülve indít közös mesterképzést a Közép-Európai Egyetem (CEU) és az IBM Magyarország: Európában másodikként big data szakra közgazdászokat, szociológusokat várnak és olyan diplomásokat, akik az adathasznosítás legújabb módszereivel szeretnének megismerkedni - közölte az IBM az MTI-vel.

A témával a Portfolio május 8-án megrendezésre kerülő Pénzügyi IT konferenciáján is szó lesz. Regisztráljon Ön is! A képzés a nemzetközi felsőoktatási akkreditációt követően 2015-ben indulhat. Az IBM kiemeli: a Gartner piackutató szerint 2015-ig világszerte 4,4 millió munkahelyet kell majd betölteni a Big Data elemzésében jártas, felkészült szakemberekkel. Az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés