Előfizetői tartalom

Csupán a benzinesek aggódhatnak

Portfolio
Viszonylag szűk sávban mozgott a héten a Brent árfolyama, így a finomított dolláros jegyzésárak is alig mozdultak annak ellenére, hogy tovább fokozódott a feszültség Ukrajnában. Mivel a dollár-forint kurzus is alig mozdult, így csupán a benzin esetében kerülhet sor minimális (2 Ft) áremelkedésre, míg a gázolaj ára valószínűleg nem változik a következő héten.

Továbbra is az orosz-ukrán feszültséggel kapcsolatban érkező hírekre figyelnek a piaci szereplők. Bár a héten újabb nyugtalanító fejlemények érkeztek (Putyin fenyegetőző nyilatkozata, orosz hadgyakorlat az ukrán-orosz határhoz közeli orosz területeken) a Brent árfolyama 109-110 dollár körül ingadozott.A finomított dolláros termékárak a benzin esetében 0,8 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés