Előfizetői tartalom

Minden idők egyik legnagyobb felvásárlása jöhet a gyógyszeriparban

Portfolio
Akár már a héten érkezhet hivatalos bejelentés arról, hogy az amerikai gyógyszeripari mamut, a Pfizer érdeklődik az AstraZeneca iránt - számolt be a Financial Times. Az elmúlt percekben a CNBC-n már meg is jelent a hír, hogy a Pfizer-t valóban érdekli a brit szektortárs. Ha a felvásárlás valóban létrejön, az az iparág történetének egyik legnagyobb tranzakciója lehet.

A lap a múlt héten számolt be arról, hogy a Pfizer érdeklődik a brit gyógyszeripari vállalat, az AstraZeneca iránt, melynek piaci kapitalizációja jelenleg közel 90 milliárd dollár. Meg nem nevezett forrásokra hivatkozva most azt írja a lap, hivatalos bejelentés az üggyel kapcsolatban akár már ezen a héten érkezhet. Ügy tűnik ez már meg is történt, az elmúlt percekben megjelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés