Előfizetői tartalom

Kiakadtak a rasszista klubtulajdonos beszólásán

Portfolio
Gigantikusra duzzadt az amerikai kosárlabda bajnokság újabb botránya, az NBA-ben szereplő Los Angeles Clippers tulajdonosa ugyanis olyan rasszista kijelentéseket tett, amit nem csak a csapat játékosai és szurkolói, de maga az amerikai elnök is mélységesen elítélt. A csapat szponzorai is reagáltak, sorra mondják fel szerződéseiket a csapattal - írja a CBS.

Óriásira dagadt a botrány Nem csillapodik a botrány a Los Angeles Clippers amerikai profi kosárlabdacsapat tulajdonosa körül, Donald Sterling ugyanis egy amerikai pletykalap által megszellőztetett információk szerint durva rasszista kijelentéseket tett egy telefonbeszélgetésben. Sterling kijelentéseit nem csak a Clippers játékosai és szurkolói, de az amerikai elnök, Barack Obama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés