Előfizetői tartalom

Samsung: eddig tartott az okostelefon-sztori?

Portfolio
Egyelőre még tudta növelni bevételeit és nyereségét a Samsung az első negyedévben, de elemzők szerint ez nem tart sokáig az erős verseny közepette. Az árak csökkennek és a legújabb csúcsmobil, a Galaxy S5 értékesítéseivel kapcsolatban nagy a bizonytalanság. A cég csak annyit közölt egyelőre, hogy "várakozásai szerint a Galaxy S5 értékesítései meghaladhatják az S4 eladásait". Pedig a vállalatnak nagy szüksége van arra, hogy jól fogadják a legújabb csúcsmobilt, hiszen az első negyedévben csökkent a piaci részesedése. A Samsung már hetekkel ezelőtt közzétett előzetes számokat, így nagy meglepetést nem okozott a gyorsjelentés, a részvények mérsékelt, 2%-os esést mutattak a hírre ma reggel.

Galaxy S5: mennyi az annyi? Egyelőre hiába várják a befektetők, még mindig nem közölt számokat a legújabb csúcstelefonja, a Galaxy S5 értékesítéseivel kapcsolatban a Samsung még abból az alkalomból sem, hogy közzétette első negyedéves gyorsjelentését. A közleményben csak annyi áll, hogy a menedzsment várakozásai szerint a Galaxy S5 értékesítései meghaladhatják majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés