Előfizetői tartalom

Szokatlan lépés: hazaviszi külföldi pénzét az eBay

Portfolio
Veszteséges negyedévet zárt az eBay, aminek nem örültek a befektetők, az árfolyam 4%-ot esett a zárás utáni kereskedésben. A veszteség egy egyszeri, 3 milliárd dolláros adófizetési kötelezettség számlájára írható azzal összefüggésben, hogy külföldön keletkezett nyeresége egy részét "hazaviszi" a vállalat, amiből többek között saját részvényeket vásárol majd.

Hazaviszi a pénzt az eBay Veszteséget könyvelt el az eBay az első negyedévben - derült ki a társaság gyorsjelentéséből. A veszteség egy egyszeri, készpénzmozgással egyelőre nem járó, 3 milliárd dolláros adófizetési kötelezettség számlájára írható. Az eBay úgy döntött, hogy külföldön keletkező nyeresége egy részét hazaviszi (9 milliárd dollárt). Ezzel amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés