Előfizetői tartalom

Ilyen nincs: nemet mondtak egy 100 milliárd dolláros üzletre

Portfolio
Az AstraZeneca igazgatótanácsa ismét nemet mondott a Pfizer felvásárlási ajánlatára azt követően, hogy az amerikaiak péntek reggel már 50 fontos részvényenkénti ajánlatot tettek és levelet írtak David Cameron brit kormányfőnek, melyben az alkalmazottak megtartását és egy új kutatóközpont felépítését ígérték - írja a Market Watch.

Az AstraZeneca igazgatótanácsa pénteken újból kosarat adott a Pfizernak, annak ellenére, hogy az amerikaiak korábbi 46,61 fontos részvényenkénti felvásárlási ajánlatukat 50 fontra megemelték. Vagyis 63 milliárd fontot (106,43 milliárd dollár) fizetnének a riválisuk megszerzéséért. A brit gyógyszergyártó menedzsmentje viszont közleményében jelezte: gondolkodás nélkül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés