Előfizetői tartalom

Így kell vállalatbirodalmat építeni

Portfolio
Szépen hízik Warren Buffett cége, a Berkshire Hathaway könyv szerinti értéke tovább nőtt az elmúlt hónapokban, a jó teljesítményt a befektetők is meghálálták, a vállalat részvényei idén felülteljesítik a szélesebb részvénypiacot. A fanyalgók azonban biztosan arra figyelnek majd, hogy lassul a növekedés a cégnél és a legutóbbi negyedéves számok is elmaradtak a várttól.

A Berkshire Hathaway negyedéves számai elmaradtak a várttól, ami elsősorban annak tudható be, hogy a cég portfóliójában lévő biztosítótársaságok a vártnál gyengébben teljesítettek, a rossz időjárás a Berkshire-hez tartozó vasúttársaságok eredményét rontotta, és a derivatív termékeken is kevesebbet keresett a társaság, mint korábban. Az árbevétel 4 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés