Előfizetői tartalom

A Nasdaq volt a kakukktojás

Portfolio
Érezhetően bizonytalanok maradtak a befektetők szerdán is, iránykeresés jellemezte a kereskedést, a kezdeti esések viszont piaczárásra tovatûntek. A befektetők számára meghatározó makroadat nem került nyilvánosságra, az amerikai jegybankelnök kongresszusi meghallgatása sem hozott alapvető változást. Sok társaságnál a negyedéves gyorsjelentés okozott nagyobb elmozdulásokat, a technológiai papírok ismét alulteljesítettek. A Nasdaq 0,3%-kal csökkent, míg a Dow 0,7%-kal, az S&P 0,6%-kal került feljebb.

2014. május 07. 22:06 Megosztás A végére maradt még egy kis erő Volatilis napot tudhatott maga mögött az amerikai részvénypiac, a befektetők bizonytalanok voltak, viszont a kezdeti eséseket követően a végére megnyugodtak a kedélyek. A Nasdaq viselte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés