Előfizetői tartalom

A régi ügyfelekről sem feledkezik meg a Ford

Portfolio
Miután a Ford bő egy esztendő alatt szinte a teljes európai haszonjármű kínálatát megújította - napokon belül érkezik a legkisebb, Transit Courier is -, és az új modellek üzemeltetése egytől-egyig kevesebbe kerül, mint a korábbiaké, elérkezettnek látták az időt arra, hogy a négy évnél idősebb haszonjárművek üzemeltetői számára is kidolgozzanak egy olyan konstrukciót, amivel versenyképesek maradhatnak.

Mindezt azt jelenti, hogy a négy esztendőnél korosabb Transit és Transit Connect modellek rendszeres karbantartásaihoz szükséges alkatrészeinek árát jelentősen mérsékelték, számos gyári Ford alkatrész ára akár 40%-kal is olcsóbb lehet. Az ajánlat a következő alkatrészekre vonatkozik: fékek/fékbetétek, szűrők, tengelykapcsolók, lendkerekek és futómű-alkatrészek. “A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés