Előfizetői tartalom

Bombariadó és evakuálás a kecskeméti Mercedes-gyárban

Portfolio
Kora délután egy névtelen személy azt jelentette be a 112-es hívószámon, hogy bomba fog robbanni a kecskeméti Mercedes-gyárban. Elővigyázatosságból a gyárból mindenkit evakuáltak, a rendőrség pedig megkezdte már a délután folyamán a gyár átvizsgálását. Az Index azt írja egy olvasóra hivatkozva, hogy a gyár területét nem hagyhatták el a dolgozók, viszont a gyárba sem lehet visszamenni, amíg a vizsgálat tart.

A Baon.hu szerint ma délután fél 2-kor a 112-es segélyhívó számra érkezett egy névtelen fenyegetés, miszerint a kecskeméti Mercedes-gyárban bomba fog robbanni. A rendőrök szinte azonnal megkezdték a bejelentést követően a gyár kiürítését és bombakereső kutyákkal az egész gyárat átvizsgálják. A Daimler szóvivője Stuttgartban azt mondta, hogy szoros együttműködésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés