Előfizetői tartalom

PayPal: nemsokára kacsintással fizethetünk

Portfolio
A PayPal ma bejelentette, hogy teljesen átalakítja a márka arculatát: az újratervezett logó és megjelenésvilág a szolgáltatás egyszerűségére, megbízhatóságára és biztonságára reflektál a jelenlegi dinamikus, mobileszközökre fókuszáló trendekhez igazodva. A PayPal szerint a közeli jövőben okosszemüvegekkel és okosórákkal fizethetünk - olvasható a társaság közleményében.

A fizetési piacról is szó lesz a Portfolio csütörtöki Pénzügyi IT konferenciáján. Az utolsó helyek még eladók, regisztráljon Ön is! Az egyszerűsített formákat és új, frissebb színeket használó új logóban a már jól ismert PayPal felirat kiegészül a "PP" monogrammal, amely a márkanév rövidítése. Az új arculat jobban illeszkedik a PayPal-t használó mobileszközök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés