Előfizetői tartalom

Sokat segít, de veszélyeket is rejt - Mercedes-Benz E250

Hámor Iván
A Mercedes-Benz az elmúlt időben főleg a kisebb méretű, számára mondhatni ismeretlen járművekre fókuszált, azokból több különböző gyártását is megkezdte, mi több, jelentős piaci sikereket ér el velük. Nem feledkezett meg azonban a hagyományos modelljeiről sem, az E-osztályt is alapos frissítésnek vetette alá, mely során nem csak formai változások és a motorpaletta megújítására került sor, hanem az Intelligent Drive összefoglaló névvel illetett vezetőtámogató rendszer is elérhetővé vált.

A Mercedes-Benz modellstratégiájának köszönhetően az elmúlt időszakban jómagamnak is leginkább a kisebb modellekhez volt szerencsém, rövidebb-hosszabb ideig azok kormánya mögött ülhettem, vagy utazhattam bennük. Mindegyikből egyfajta hiányérzettel szálltam ki, amit egyrészt a méretük, másrészt valami megfoghatatlan okozott. A felújított és minden jóval ellátott E-osztályban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés