Előfizetői tartalom

Már majdnem! - Nissan Note

Hámor Iván
A Nissan visszatérése a hagyományos autók világába tagadhatatlan, ugyanakkor még nem fordított teljesen hátat általa elindított crossover irányzatnak sem. A Note ugyan nem "klasszikus" crossover, de olyan egyterű, ami funkcióit tekintve több szegmensbe is be lehet sorolni. A második Note generáció első darabjai közel fél éve kerültek a kereskedésekbe, és nem csak az arcukkal hívták fel magukra a figyelmet.

A Nissan merészen új korszakának és modelljeinek első hírvivője az európai piacra szánt új Note, amit azóta már a Qashqai is követett. Az új arculat, a hűtőrács és a lámpák kialakítása ugyan nem nevezhető egyedinek és újszerűnek, ugyanakkor sokkal komolyabb külsőt kölcsönöznek a kis egyterűnek. Funkciójából adódóan az oldalnézet alig változott, a meredeken emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés