Előfizetői tartalom

Durvul az ukrán válság - Merre tovább, tőzsdék?

Portfolio
Kimaradtál az elmúlt évek részvénypiaci szárnyalásából, vagy épp benne csücsülsz hosszú ideje és nem tudod, hogy mi tévő légy? Akkor a Portfolio.hu következő befektetői klubját neked találtuk ki! Öt éve tart a részvénypiaci rali: mehetnek-e még tovább a tőzsdék vagy készüljünk a nagy korrekcióra? Fennmarad az alacsony hozamkörnyezet? Milyen lehetőségek állnak egy ilyen helyzetben a befektetők előtt? Milyen termékek felé érdemes fordulni a nagyobb hozam érdekében? Meghívott előadóink emellett ismert nemzetközi tőzsdei cégeket mutatnak be a fundamentális elemzés segítségével. A rendezvény szponzora:

Előadóink:Pintér András, Budapest Alapkezelő, portfólió menedzser Nagy Viktor, Portfolio.hu, vezető elemző Tervezett témáink:Ötéves a részvénypiaci rali, van benne még erő? Fennmarad a jelenlegi alacsony hozamkörnyezet? Milyen befektetési célpontokat érdemes választani ebben a helyzetben? Tisztában vagyunk a magasabb kockázatokkal? Fejlett vagy feltörekvő piacok? Milyen ígéretes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés