Előfizetői tartalom

Meglepetések sora a legnagyobb német acélgyártótól - Elszállt az árfolyam

Portfolio
Több tekintetben is kellemes meglepetést okozott a Thyssenkrupp a második negyedéves gyorsjelentésében. A vállalat a fontosabb eredménysorokon felülteljesítette az elemzők várakozását, és az előző évhez képest is javult a társaság teljesítménye. Mindemellett a menedzsment megemelte korábbi eredményvárakozását. A piaci reakció nem maradt el, a részvények árfolyama több mint 6 százalékkal emelkedik a keddi kereskedésben.

A Thyssenkrupp a negyedéves gyorsjelentésében bevétel soron 2, egyszeri tételek nélküli üzemi eredmény soron pedig 4 százalékkal teljesítette felül az elemzői konszenzust.A bevételek az előző év azonos időszakához képest 7 százalékkal 10,2 milliárd euróra emelkedtek az év első három hónapjában, az üzemi eredmény pedig 60 százalékkal 309 millió euróra emelkedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés