Előfizetői tartalom

Megint betámadja az Oracle az SAP-t

Portfolio
Újra akarja éleszteni az Oracle az SAP elleni jogi csatározást az amerikai bíróságon, hogy érvényt szerezzen annak az évekkel ezelőtti 1,3 milliárd dolláros kártérítési követelésének, amit végül a bíróság túlzottnak ítélt meg. A bírósági szakértők azonban szkeptikusak azzal kapcsolatban, hogy sikerrel jár az amerikai szoftvercég - írja a Reuters.

Nem adja fel az Oracle Újraindulhat az Oracle és az SAP közötti huzavona, az amerikai szoftvercég ismét fel akarja éleszteni az 1,3 milliárd dolláros követelését. 2010 novemberben zárult le az Oracle és az SAP között már három évig tartó pereskedés azzal kapcsolatban, hogy az SAP által felvásárolt TomorrowNow szerzői jogokat sértett. A kaliforniai bíróság 1,3 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés