Előfizetői tartalom

Behavazódott a Wal-Mart

Portfolio
A kemény észak-amerikai telet a Wal-Mart is megérezte - derült ki a társaság első negyedéves gyorsjelentéséből. A vásárlók kevésbé látogatták az üzleteket, ezért az amerikai kiskereskedelmi óriás profitja 5%-kal esett az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ráadásul gyenge kilátásokat fogalmazott meg a menedzsment, aminek nem örülnek a befektetők: közel 3%-ot esett az árfolyam.

Csalódást keltő számok A várttól elmaradó bevételről számolt be a Wal-Mart ma, az amerikai tőzsdék nyitását megelőzően közzétett első negyedéves gyorsjelentésében. Az amerikai kiskereskedelmi cég profitja csökkent, az előző év azonos időszakához viszonyítva 5%-kal esett a nettó eredménye.A társaság azzal indokolta a gyenge negyedéves számokat, hogy a kemény tél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés