Előfizetői tartalom

Több "drogos-papírt" tettek tiltólistára

Portfolio
Az amerikai tőzsdefelügyelet ismét akcióba lendült, a bitcoin után több, a másodlagos piacon forgó marihuána-kapcsolt vállalattal szemben adott ki figyelmeztetést, mely véleménye szerint a befektetőknek jelentős károkat okozhatnak. A lépéssel párhuzamosan felfüggesztették az ezekkel a részvényekkel történő kereskedést - írja a MarketWatch.

Keményen fellépett a tőzsdefelügyelet Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) a virtuális szuperpénz után öt olyan vállalattal szemben is figyelmeztetést adott ki (és tett a befektetésre nem ajánlott eszközök listájára), amelyek a marihuána-iparágban működnek. Az érintett cégek között van: a FusionPharma, a Cannabusiness Group, a GrowLife, az Advanced Cannabis Solutions és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés