Előfizetői tartalom

Ezeknek 26 ezermilliárd forintnyi pénz sem elég

Portfolio
Az amerikai gyógyszergyártó, a Pfizer vasárnap közölte, hogy megemelte az AstraZenecára tett vételi ajánlatát, mely így összességében 69,3 milliárd font. A vállalat egyúttal jelezte, ha a brit gyógyszeripari cég nem fogadja el az ajánlatot, odébbáll - írja a Reuters. Az AstraZeneca már ma reggel hivatalosan visszautasította az ajánlatot, aminek következtében a részvények árfolyama mélyrepülésbe kapcsolt.

Ismét kikosarazták a Pfizert A brit gyógyszeripari cég, az AstraZeneca ma reggel hivatalosan is bejelentette, hogy visszautasította a Pfizer megemelt felvásárlási ajánlatát. A közleményben az AstraZeneca jelezte, a részvényenként 55 fontos vételár alulértékeli a részvényeket. A hír hatására az AstraZeneca árfolyama erőteljes esésbe kezdett, jelenleg 13%-os mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés