Előfizetői tartalom

Minek ide egyterű - Mercedes-Benz C-osztály T-modell

Hámor Iván
Az egyterű autók évek óta tartó térhódítása ellenére a hagyományos kombik szerepe sem csökkent. Aki tisztában van azzal, hogy az egyterűvel a legtöbb esetben csak feleslegesen tol maga előtt egy csomó levegőt, több hajtóanyagot éget el és jobban szennyezi a környezetét, az - ha állandóan agy időnként sok csomagot kell szállítania - a kombi karosszéria mellett dönt. Ősztől az Mercedes-Benz C-osztállyal is megteheti mindezt, ugyanis akkor érkezik a márkakereskedésekbe a T-modell.

Az új C-osztály T-modellben a dizájn, a variálhatóság, a használati érték és nem utolsó sorban a felszereltség ötvöződik. Sokoldalúságával a legkülönbözőbb igényekhez is képes igazodni, ugyanakkor stílusos és dinamikus kombiként megkönnyíti az aktív emberek életét, például sportolás, bevásárlások, nyaralások során, miközben cégautóként presztízs, stabil...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés