Előfizetői tartalom

Ezek az igazi álommelók - Itt a lista!

Portfolio
Ingyen ebéd, ingyen edzőterem és masszázs. Ki ne szeretne olyan munkahelyet, ahol mindez elérhető. A Glassdoor nevű honlap az egyes cégek egykori és jelenlegi alkalmazottainak véleménye alapján rangsorolja a különböző cégeket. A lista éllovasa nem meglepő módon a Google, de a dobogó harmadik fokán is egy technológiai nagyvállalat található.

Az amerikai munkaerő-közvetítéssel foglalkozó honlap, a Glassdoor a munkavállalók véleménye alapján rangsorolja a különböző cégeket. Az egykori és jelenlegi alkalmazottak nemcsak a munkakörülményekről fejthetik ki a véleményüket, hanem anonim módon a főnökükről, a fizetésről is véleményt formálhatnak. Időről időre felreppen egy-egy hír a szilícium-völgyi nagyvállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés