FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

Dübörög a kecskeméti Mercedes-gyár (2.)

MTI
|
Portfolio
A Mercedes-Benz kecskeméti gyára a 2012-es 0,9 milliárd euró nettó árbevétel után 2013-ban 2,1 milliárd euró nettó árbevételt ért el - jelentette be Ekkehard Philipp, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. pénzügyi igazgatója szerdán Kecskeméten, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. és a Mercedes-Benz Hungária Kft. közös sajtókonferenciáján.

Dübörög a gyártás - Felrobban az árbevétel A pénzügyi igazgató 2013-at a felfutás évének nevezte, mert 109 ezer autó készült el a kecskeméti gyárban, ahol az év végén 3200 magyar dolgozót foglalkoztattak. Hozzátette: a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában jelenleg már több mint 3500-an dolgoznak, a CLA iránti megnövekedett kereslet miatt május 5-én beindult a harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés