Előfizetői tartalom

Utcára CLA, versenyre C-Coupé - DTM Budapesten

Hámor Iván
A kizárólag a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban készülő Mercedes-Benz CLA-kkal közlekednek a Német Túraautó Bajnokság (DTM) magyarországi fordulója alkalmából a Mercedes-Benz versenyzői. A hét pilóta mellett a csapat további tagjai a csillagos márka kiterjedt modellpalettájának egyéb tagjait, köztük az E-osztály limuzin és T-modell változatait, az új GLA városi crossovert, az ML terepjárót és a Viano Grand Editiont használják.

1998-as egyszeri alkalom után 2014-ben ismét lesz DTM futam a Hungaroringen. Az esemény főszereplői a versenyzők, ők "viszik a hátukon" a show-t, ezért nem csak a pályán, hanem azon kívül is megkapnak minden támogatást csapataiktól. A magyar futam ideje alatt a Mercedes-Benz-zel induló pilóták a kizárólag Kecskeméten gyártott CLA különböző változatait használják, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés