Előfizetői tartalom

Újabb dollármilliárdos felvásárlási csata indult

Portfolio
Nemcsak a technológiai szektor hangos a felvásárlási hírektől, hanem az élelmiszeriparban is egyre aktívabbak a vállalatok. A legfrissebb hírek szerint a Tyson Foods a 6,3 milliárd dolláros ajánlatával túllicitálta a Pilgrim's Pride-nak a Hillshire Brandsre tett ajánlatát. A Hillshire részvényeinek árfolyama a licit során 3 nap alatt több mint 40 százalékkal emelkedett.

A legnagyobb amerikai húsfeldolgozó, a Tyson Foods tegnap 6,3 milliárd dolláros ajánlattal (részvényenként 50 dollár) lepte meg a Hillshire Brands részvényeseit, mellyel ráígért a Pilgrim's Pride napokkal korábban érkezett részvényenkénti 45 dolláros ajánlatára. A Hillshire mitegy 500 millió dolláros adóssággal rendelkezik, így az ajánlat 6,8 milliárd dollárra értékeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés