Előfizetői tartalom

Ma megtudjuk, mi lesz az Apple következő nagy dobása?

Portfolio
Ma veszi kezdetét az Apple évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája, ami rendszerint az újdonságok bemutatásának a színtere. Elsősorban a szoftveres fejlesztéseké ilyenkor a főszerep azt megelőzően, hogy a nagy termékbemutatóra sor kerülne, de vannak, akik szerint lehetnek meglepetések. A fókuszban a kapcsolt háztartások és az egészségügyi funkciók lehetnek. Az eseményt ma este 7-kor nyitja meg Tim Cook a beszédével.

A héten tartja meg az Apple a szokásos éves fejlesztői konferenciáját (WWDC), ami rendszerint a szoftveres újítások bemutatásának színtere. Ma, magyar idő szerint este 7-kor kezdődnek a megnyitó beszédek, amikor Tim Cook, a társaság vezérigazgatója is megszólal. Az eseményt élőben közvetíti az Apple, ami miatt néhányan azt remélik, hogy nagyszabású bejelentésekre is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés