Előfizetői tartalom

Szoftverhiba borzolta a kedélyeket Amerikában

Portfolio
Az amerikai kereskedés félidejéhez közeledve az eladók domináltak a tőzsdéken, a vezető indexek kisebb mínuszban jártak. Egy jelentős korrekció után azonban sokat javult a hangulat, ekkor edrült ki, hogy az ISM egy szoftverhiba miatt rosszabb feldolgozóipari adatot közölt a valósnál. A Dow és az S&P 500 már pluszban zárt, a Nasdaq viszont kisebb mínuszban parkolt a kereskedés végn is. Az Apple bejelentése végül nem mozgatta meg a befektetőket.

2014. június 02. 22:04 Megosztás Itt egy kis plusz, ott egy mínusz Az ISM hibás adatközlése nagyot rántott az amerikai indexeken, de végül a korrigált adat megnyugtatta a befektetőket. Az S&P 500 1925ponton (+0,07%), a Dow Jones 16774 ponton (+0,16%)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés