Előfizetői tartalom

Szakít az Androiddal a Samsung? - Jön az új telefon!

Portfolio
Hiába halmozott sikert sikerre az Androiddal a Samsung, mégsem adta fel a terveit, miszerint egy saját mobil ökoszisztémát épít ki, saját operációs rendszerrel. Az első készüléket, ami a Tizen operációs rendszert futtatja, a harmadik negyedévben dobja piacra a dél-koreai mobilgyártó. A Samsung Z névre keresztelt telefonról ma rántja le a leplet a cég San Fransisco-i fejlesztői konferenciáján - írja a Reuters.

Saját operációs rendszerrel támad a Samsung Nem adta fel a Samsung a tervét, hogy egy saját mobil ökoszisztémát épít ki. A harmadik negyedévben debütálhat a dél-koreai mobilgyártó saját operációs rendszere, a Tizen. Ekkor dobja piacra a társaság az első okostelefonját, ami már a saját fejlesztésű operációs rendszerével lesz felszerelve. A Samsung legújabb okosórája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés