Előfizetői tartalom

Botrányba keveredett Hollywood egyik nagyágyúja

Portfolio
Egykor nagy amerikai stúdiókkal dolgozott együtt, és több milliárd dolláros üzletet irányított, most viszont letartóztatták John Viscontit adócsalás vádjával. Az ügyészek szerint a szórakoztatóipar egyik legnagyobb bérszámfejtő cégének vezetőjeként a hatalmát arra használta fel, hogy a rajtuk átfolyó pénzek egy részét felhasználják az adóhatóság tudta nélkül. Egyelőre a 71 éves üzletember szabadlábon védekezik, a tárgyalás július végén kezdődhet - írja a Los Angeles Times.

A szövetségi ügyészség tájékoztatása alapján elfogták adócsalás vádja miatt a 71 éves John Viscontit, aki a gyanú szerint az általa vezetett vállalatból több millió dollárt vett fel, viszont ezt nem jelentette az amerikai adóhatóság felé. Az üzletembert tegnap fogták el, egyelőre még nem bizonyítottak rá semmit, 100 ezer dollár óvadék ellenében pedig el is engedték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés