Előfizetői tartalom

AZ EKB adhat újabb lendületet a tőzsdéknek (QUAESTOR)

Portfolio
A QUAESTOR Csoport elemzői csapata ismételten elkészítette a gazdaság és tőzsde várható folyamatairól szóló Navigátor című, negyedéves kiadványát. Az elemzésből kiderül, hogy várhatóan miként alakul majd a hazai gazdasági helyzet, az Egyesült Államok, az Eurozóna és Ázsia gazdaságának közeljövője, és hogy milyen változások zajlanak a deviza- részvény- és nyersanyag-piacokon - áll a Quaestor sajtóközleményében.

Gazdasági kilátások Lendületet vehet az amerikai gazdaság a következő negyedévekben, sok múlik azonban a munkaerőpiacon, mivel ennek javulása elmarad a várttól, ami a szintén elmaradó bérnövekedés miatt a lakossági fogyasztást foghatja vissza. A Fed kötvényvásárlási programjának szűkítése azonban nincs veszélyben. A nyugodt környezetben - erősödő dollár mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés