Előfizetői tartalom

Kis- és nagyvárosba is - Nissan LEAF

Hámor Iván
Az európai - Sunderland-i - gyártás beindulását követően érkezett meg Magyarországon a Nissan elektromos személyautója, a LEAF, melyet hamarosan - várhatóan 2014 őszétől - az e-NV kishaszonjármű is követni fog. Az európai összeszerelésű LEAF sok mindenben változott a korábbihoz képest, ezek főleg a mindennapi használhatóságot javítják.

Bő egy évvel ezelőtt próbálhta ki a Portfolio.hu a korábbi, japánban gyártott változatot, amivel szinte azonos hónapban került sor a nálunk is forgalmazott, továbbfejlesztett változat tesztjére, így az azonos hőmérsékleti és időjárási viszonyok a hatótávolság összehasonlíthatóságát is megteremtették. Egy bármilyen elektromos autó megfelelő vevőszolgálati háttérrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés