Előfizetői tartalom

Soha nem fizettek ennyi pénzt egyetlen húsipari cégért sem

Portfolio
A Tyson Foods tájékoztatása szerint megszületett a megállapodás minden idők eddigi legnagyobb élelmiszer-ipari felvásárlásáról. A Tyson végül 63 dollárt fizet részvényenként a Hillshire-papírokért, mellyel lényegesen felüllicitálta egyik szektortársa 55 dolláros ajánlatát. A megállapodásnak a Tyson részvényesei látványosan nem örültek, a papírok árfolyama több mint 6 százalékot zuhant.

Minden idők legnagyobb élelmiszer-ipari tranzakciója Az élelmiszeripar minden idők legnagyobb üzletéről született megállapodás, miután lezárult az elmúlt hetek egyik legnagyobb felvásárlási csatája. A Tyson Foods hétfőn tette közzé, hogy részvényenként 63 dollárért megvásárolja a Hillshire Brands-t. A vételár adóssággal együtt 8,6 milliárd dollárra értékeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés