Előfizetői tartalom

Elképesztő fordulat: A Tesla összes titka felkerül a netre!

Elon Musk ismét elővette varázspálcáját és egy könnyed mozdulattal cégére irányította a világ figyelmét azáltal, hogy bejelentette: a Tesla Motors összes szabadalmát elérhetővé fogják tenni a társaság honlapján. Musk szerint a Teslát azért alapították, hogy elősegítsék a fenntartható közlekedés fejlődését, az eddig elért eredményeik szabadalmakkal történő levédése viszont ellentétben áll ezzel a törekvésükkel. A kérdés csak az, hogy valóban ennyire önzetlen a Tesla, vagy esetleg más indokok állhatnak a döntésük hátterében.

Büntetlenül koppinthatják a riválisok a Teslát A jövőben bárki felhasználhatja a Tesla Motors szabadalmait jogi következmények nélkül azzal a kikötéssel, hogy jóhiszeműen használja fel a technológiákat - erről Elon Musk, a cég vezére beszélt. Musk kiemelte, hogy vállalatukat azzal a céllal hozták létre, hogy elősegítsék a fenntartható közlekedés fejlődését ezért...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái