FONTOS Hatalmas piacba nyúl bele a kormány – Fájni fog ez a betegeknek?
 
Előfizetői tartalom

A Skoda lehet Európa új népautója

Májusban zsinórban kilencedik hónapja bővültek az eladások az európai autópiacon, a sikerhez a volumengyártók és a luxusautó-gyártók egyaránt hozzájárultak. Ráadásul külön örömteli, hogy múlt hónapban az összes meghatározó autópiacon növekedés volt tapasztalható az eladások területén. Ebben a kedvező környezetben a Skoda eladásai valósággal felrobbantak, az új modellek annyira népszerűek a vásárlók körében, hogy a vállalat történetének legerősebb havi eladását produkálta.

Kilencedik hónapja tart a sikerszéria Az európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma több mint 1,09 millió darab volt májusban, ami 4,5 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Az első öt hónapot figyelembe véve pedig 6,9 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés