Előfizetői tartalom

Új történelmi csúcsra tört az S&P 500

Portfolio
A Fed döntése fellélegzést hozott az Egyesült Államok részvénypiacán, a korábban látott mínuszok mind eltűntek és az S&P 500 részvényindex konkrétan új történelmi csúcsra ugrott. Az előzetes aggodalom oka az volt, hogy a Fed előző negyedéves prognózisai meglepték a piacot, most viszont helytállóbbnak bizonyultak a várakozások. A Fed makrogazdasági kilátásokkal és jövőbeli kamatpályával kapcsolatos előrejelzései megrángatták a dollár árfolyamát is, de a kezedti erősödés hamar szertefoszlott. A részvényesek a mai nap teljesítményét tehát egyértelműen a Fed kecsegtető kijelentéseinek köszönhetik.

2014. június 18. 22:22 Megosztás Új történelmi csúcson az S&P A mai 0,77 százalékos emelkedésével az S&P 500 új történelmi csúcsra érkezett, méghozzá pont 1956 ponttal: 2014. június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés