Előfizetői tartalom

Ősszel jöhet az ipari rezsicsökkentés

MTI
Készülnek a hatástanulmányok az ipari rezsicsökkentéshez, döntés az ősz végén várható erről, a nonprofit közműszolgáltatók nyílt versenyben jelennének meg a piacon, és a kormány tervezi a Főgáz további részvényeinek megvásárlását - többek között ezekről beszélt Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter az MTI-nek adott interjúban.

Olcsó energia a cégeknek is Seszták Miklós a kormány határozott törekvésének nevezte, hogy megvalósítsa az ipari rezsicsökkentést is. A nemzeti ipar versenyképességének növeléséhez elengedhetetlen a termékek és szolgáltatások árának csökkentése, és ehhez olcsó energiára van szükség - mutatott rá. A hatástanulmányok várhatóan a nyáron elkészülnek, ezt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés