Előfizetői tartalom

Durva lengyel beszélgetés szivárgott ki, magyar szálakkal

Portfolio
Folytatódik Lengyelországban a lehallgatási botrány, melynek hétfői hullámai egészen Magyarországig értek. A Wprost című lengyel hetilap legújabb beszámolója a PKN Orlen elnöke és lengyel pénzügyminiszter közötti, idén januári beszélgetést hozta nyilvánosságra, melynek során Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatójának a neve is felmerült. A PKN Orlen első embere már hivatalos közleményt is kiadott.

Nem csillapodik a lengyel lehallgatási botrány. A lengyel hetilap által hétfőn közzétett lehallgatási jegyzőkönyvek Jacek Krawiec, a PKN Orlen elnöke és Wlodzimierza Karpinski lengyel pénzügyminiszter egyik találkozását idézi fel. Itt Magyarország szempontjából sem mellékes kijelentések hangzottak el, szóba került ugyanis Orbán Viktor Oroszországgal kötött üzlete, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés