Előfizetői tartalom

Hiánypótló kezdeményezés az Első LeasePlan Flotta Akadémia

Portfolio
Edukációs céllal ingyenes szakmai képzést indított a LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető gépjármű- és flottakezelő vállalata. A Flotta Akadémia elnevezésű program célja, hogy a flottamenedzserek, a céges autókért felelős HR és pénzügyi szakemberek, valamint a vállalat jelenlegi és potenciális ügyfelei a lehető legtöbb információ birtokában dönthessenek a gépjárműflottákat érintő kérdésekben. Az első rendezvény 2014. június 11-én nagy sikerrel zárult.

A holland anyavállalattal rendelkező LeasePlan a piacon elsőként szervezte meg saját képzését, mely tartalmában a hazai viszonyokhoz és törvényi előírásokhoz igazodva, a sokéves hazai, illetve nemzetközi tapasztalatot felhasználva segíti a cégautókért és a flottákért felelős menedzserek munkáját. A LeasePlan Flotta Akadémia irányt mutat a szakemberek számára abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés