Előfizetői tartalom

Napokon belül megkezdődik a nagy iPhone-ok gyártása

Portfolio
Júliusban megkezdődhet a következő iPhone-sorozat gyártása Kínában - írja a Reuters a beszállítóktól származó forrásokra hivatkozva. Mint ahogy azt a korábban kiszivárgó információk alapján már sejteni lehetett, nagyobb méretű készülékeket dobhat piacra az Apple, amik szeptemberben kerülhetnek az üzletekbe. A beszállítók már készülnek, rohamosan elkezdték bővíteni dolgozóik számát.

Már jövő hónapban megkezdheti a legújabb iPhone-ok gyártását Kínában az Apple és szeptembertől szállíthatja az üzletekbe a készülékeket. A beszállítók már meg is kezdték az előkészületeket, a Hon Hai Precision Industry újabb 100 ezer dolgozót vesz fel, hogy az új iPhone-ok gyártása zavartalan legyen egy tajvani napilap értesülései szerint. Versenytársa, a Pegatron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés