Előfizetői tartalom

Rekord helyett csúnya mínusz lett a vége

Portfolio
Míg tegnap jóformán semmi nem történt az amerikai piacokon, ma izgalmas napot zárt Amerika. A kereskedés első felében optimista hangulat uralkodott, de zakó lett a vége. Két fontos makroadatot is közöltek a tengerentúlon, amelyek közül a fogyasztói hangulatindex kifejezetten jónak bizonyult az előzetes várakozásokhoz képest, míg a lakásárakról szóló statisztika kisebb csalódást kelthetett. Úgy tűnt, az S&P 500 és akár a Dow Joens Index is új rekordot állíthat be, a kereskedés végére azonban az eladók kerültek túlsúlyba Amerikában.

2014. június 24. 22:08 Megosztás Zakó lett a vége A kereskedés első felében még jól teljesítettek az indexek, a nap végére azonban elfogyott a lendület, és mínuszba hullottak a piacok. A Dow Jones Index 119 pontot esett, így 0,7 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés