Előfizetői tartalom

Szijjártó: jöhetnek Magyarországra a multik

MTI
|
Portfolio
Szijjártó Péter szerint az újraiparosításhoz külföldi beruházásokra van szükség, ezért leegyszerűsítik a külföldi vállalatok számára biztosítható kedvezmények rendszerét. A Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Gazdasági Rádiónak azt is elmondta, hogy az Egyesült Államokban is érdemes lenne kereskedőházat nyitni. Az államtitkár a stratégiai megállapodásokról és a V0 vasúti gyűrű másfél-két éve napirenden lévő ügyéről is beszélt.

Szijjártó Péter főbb kijelentései: Magyarország újraiparosításához komoly külföldi beruházásokra van szükség. Ennek érdekében leegyszerűsítik a külföldi vállalatok számára biztosítható kedvezmények rendszerét, eddig 14-16 aláírásra volt szükség 2-3 különböző minisztériumból ahhoz, hogy egy vállalatnak ki tudjanak adni egy egyedi kormánydöntésen alapuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés