Előfizetői tartalom

Tudjuk, te is nagyobb mobilt akarsz!

Portfolio
Nagyobb okostelefonokat akarnak venni az emberek, különösen a fejlődő országokban - derül ki az Accenture felméréséből. Az új készüléket vásárolni szándékozók közel fele venne úgynevezett "phabletet", ami méretét tekintve már nem okostelefon, de még nem táblagép. Az okostelefonok után népszerű termékek lesznek még a HD tv-k és a táblagépek a fogyasztók körében az elkövetkezendő egy évben.

Mi kell a fogyasztóknak? A fogyasztói elektronikai szektor hatalmas átalakuláson megy keresztül. A fogyasztók minden eddiginél szorosabban kapcsolódnak az internethez. Köszönhetően az új termékeknek, bárhol, bármikor csatlakozni tudnak. Lassan már mindenkinek lesz okostelefonja és táblagépe, így a figyelem elkezdett a hordható mobil eszközökre irányulni. Az Accenture tanulmánya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés