Előfizetői tartalom

Úgy hódítaná meg a tv-piacot a Google, mint a mobilpiacot

Portfolio
Miután az okostelefonok piacát meghódította, most a televíziós piacon próbálkozik a Google. A társaság ma egy set-top boxot mutathat be a fejlesztői konferenciáján, hogy felvegye a ritmust a versenyben az otthoni digitális tartalomszolgáltatásban. A Google stratégiája hasonló lenne, mint az okostelefonok esetén, vagyis a szoftvert szolgáltatná a hardvergyártóknak.

Izgalmakat tartogat mára a Google Még ma is tart a Google szokásos, évente megrendezésre kerülő fejlesztői konferenciája, aminek nagy dobása az lehet, hogy egy televíziós set-top boxot mutat be ma a társaság. A verseny nem csak a mobil eszközökön folyik, de a felhasználók otthonában is és a nagy riválisok, mint az Apple és az Amazon azon dolgoznak, hogy a digitális tartalomszolgáltatásba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés