Előfizetői tartalom

A szörfözésnek köszönhetem, hogy milliárdos lettem

Portfolio
A héten nagy emelkedéssel debütáltak a tőzsdén a kameráiról ismert GoPro részvényei, ennek kapcsán nyilatkozott a CNBC-nek a társaság alapítója, Nicholas Woodman. Elmondta, hogy a speciális kamerák ötlete egy szörftúrán született meg, amire azután ment el, hogy az első cége elbukott. A sikeres részvénykibocsátásnak köszönhetően ma már dollármilliárdos.

Tőzsdén a GoPro A héten sikeresen lezajlott a GoPro tőzsdére lépése. Szerdán 24 dolláron állapították meg a kibocsátási árat, ami 3 milliárd dollárra értékelte a céget. Tőzsdei pályafutását nagy emelkedéssel kezdte a GoPro, az első kereskedési napon (csütörtökön) egészen 33 dollárig emelkedett az árfolyam, nagy forgalom mellett.A GoPro első kereskedési napjaÍgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés