Előfizetői tartalom

A gépek is beszélgetnek, csak egy kicsit másképpen

Portfolio
A gépek közötti (machine to machine - M2M) kommunikáció a telekommunikációs cégek egyik nagy növekedés előtt álló üzleti területe lehet, de nem mindegy, hogyan terjeszkednek ezen az újszerű piacon. Ettől függ ugyanis, hogy mennyi profitot tesznek zsebre ebből a későbbiekben, és hogy milyen pozíciót szereznek meg a piacon.

Már nem csak emberek, hanem gépek (számítógépek, érzékelők, routerek, telefonok stb.) közötti kommunikáció adja a világ adatforgalmának egyre nagyobb szeletét. Ezen a területen pedig a telekommunikációs cégek is keresik a helyüket, pontosabban hogy hogyan lehet ebből minél több profitra szert tenni. Magyarországon például az online pénztárgépek és az e-útdíj kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés