Előfizetői tartalom

Nagy tételben veszik a részvényeket a bennfentesek

Portfolio
Bár a részvényárfolyamok sokéves csúcsokat döntögetnek, akadnak olyan részvények, melyeket a bennfentesek most is előszeretettel vásárolnak, a 24/7 Wall Street azokat a papírokat gyűjtötte össze, ahol az elmúlt héten a legnagyobb volt a bennfentesek vásárlási aktivitása. A bennfentes személyek által végrehajtott részvénytranzakciókat jellemzően szoros figyelemmel követi a piac, ezekből ugyanis a befektetők megpróbálnak indikációkat levonni az árfolyamok várható alakulására vonatkozóan.

Akkor, amikor a részvénypiacok új csúcsokat döntögetnek, különösen érdekes, ha nagyobb bennfentes részvényvásárlások történnek. A 24/7 Wall Street összegyűjtötte, hogy az elmúlt hét során melyek voltak azok a papírok, melyeket a legnagyobb tételben vásároltak a bennfentes személyek. 1. Republic Services Inc. A Microsoft alapító Bill Gates befektetési vállalkozása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés