Előfizetői tartalom

Újabb különleges buszok Budapesten

Portfolio
A fővárosi tömegközlekedés színvonalának javítása, környezetterhelésének csökkentése érdekében újabb, ezúttal 15 + 12 alacsonypadlós busz beszerzéséről született döntés. Az összesen 27 járművet két típus alkotja, 15 vadonatúj, Magyarországon összeszerelt alacsonypadlós dízel Ikarus, valamint 12, Svájcból beszerzett CNG hajtóanyagú Van Hool.

Az Ikarusok beszerzése a Budapesti Közlekedési Központ által biztosított forrásokból valósul meg, a végső összeszerelést és az üzemeltetést a BKV végzi. A BKK és a BKV döntése értelmében a korábbi 3 után még 15 darab vadonatúj magyar busz érkezik Budapestre, így folytatódik a magyar buszok újbóli térhódítása a fővárosban, több mint 10 év után. Az Ikarus V127...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés