Előfizetői tartalom

Már idén élesben indul a mobiltárca

Portfolio
Még idén elindul élesben is a mobiltárca alkalmazás, vagyis széles körben elérhetővé válik az érintésmentes mobilfizetés - ígéri Pukler Gábor, a Magyar Mobiltárca Szövetség elnöke. Az alkalmazásban az induláskor az OTP Bank, a Supershop és az Interticket szolgáltatásai lesznek elérhetőek, de több bankkal, hűségkártya-szolgáltatóval és jegykibocsátó céggel, valamint vidéki közlekedési vállalattal is zajlanak a tárgyalások. A nemrégiben elindult versenytársaktól nem félnek a szövetségénél, ahol az átjárható megoldásokban hisznek.

Portfolio: Mikor indulhat el élesben a mobiltárca? Pukler Gábor: Még az idei évben megjelenik a Play áruházban a Magyar Telekom mobiltárca alkalmazása. P.: Milyen típusú mobiltelefonokkal használható a mobiltárca? P. G.: Alapvetően a 4-es Android mobil operációs rendszerrel működő telefonokkal, amelyekben NFC chip is van, például Samsung,Sony, LG és HTC készülékekkel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés