Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a Mazda! - Exkluzív interjú

A fenntartható növekedésünk egyik titka az, hogy megtaláljuk a sikert ott, ahol más nem is keresi - jelentette ki Barcelonában a Mazda európai vezére. Jeff Guyton ennél találóbban nem is foglalhatta volna össze azokat a folyamatokat, amelyek cégénél az elmúlt időszakban végbementek, és amelyeket vitathatatlan siker koronáz. Az elmúlt évet és a jövőre vonatkozó várakozásokat bemutató eseményre a Portfolio is hivatalos volt. A rendezvény végén a Mazda főnökének négyszemközt feltett kérdéseinkre pedig kendőzetlen válaszokat kaptunk.

Ezek a srácok tényleg nem viccelnek. Bombaerős évet zárt a Mazda A Mazda SKYACTIV technológiájával felvértezett és a KODO-szellemiség (a vadállatok mozgása inspirálta erőt, szépséget és feszültséget sugározza) jegyében készült modelljei vitathatatlanul célba találtak. Tavaly ugyanis több mint 1,33 millió járművet értékesítettek a japánok világszerte, ami megközelítette...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái