Előfizetői tartalom

Pont most kell magyar részvényt venni?

Portfolio
Ha nem tudnánk, milyen fundamentális sztorik állnak a magyar tőzsdei vállalatok árfolyammozgásai mögött, azt is gondolhatnánk, most kell OTP-t, MOL-t és Magyar Telekomot venni. Bár sok érv szól a magyar részvényekkel szemben, az árfolyamok érdekes szintre értek, az alábbiakban a technikai elemzés segítségével elemeztünk 3 nagy hazai papírt.

OTP - Felpattanás 4150 forintról? Az OTP árfolyama az elmúlt hetek eseményeinek hatására a 4950 forintos szintről egészen a 4150 forintos szintig esett. Itt nagyon erős támaszzóna található, ami korábban már megálljt parancsolt az esésnek és ahonnan fordulni tudott az árfolyam. Az erősödés irányába mutat az is (rövid távon), hogy az RSI indikátor túladott állapotot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés